Forum THESAURUS Strona Główna Zaloguj Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj
 Główna •  Gazeta •  Sklep •  Forum •  Galeria •  Czat •  Kontakt •  Statystyki •  Download
 Ogłoszenie 
Photobucket></center><a>
<a href=

Zlot członków i sympatyków klubu THESAURUS - "Poszukiwania Bez Granic 2" 9ty do 12 Wrzesień 2010 Bristol - UK

kliknij link powyżej

Masz ciekawe znalezisko, które chcesz zidentyfikować lub pochwalić się innym poszukiwaczom? Wyślij foto i opis na nasz całkowicie bezpieczny i w pełni anonimowy adres identyfikacyjny tu:

poszukiwania@gmx.com

Poprzedni temat «» Następny temat

Sierpniowy zlot w Wielkopolsce.
Autor Wiadomość
ROMAN

Wysłany: 2010-07-15, 20:09   Sierpniowy zlot w Wielkopolsce.

Witam Panie i Panów poszukiwaczy,
w imieniu swoim i Darka64 mam zaszczyt zaprosić na taki prywatny zlocik na mocno fantonośnym terenie. Wstępnie termin to weekend w drugiej połowie sierpnia, rejon mniej więcej środka Polski. Miejsca będą specjalnie na zlot przeorane i pobromowane, noclegi w agroturystyce i pod namiotami. Proszę o informacje na moje PW czy ktoś będzie zainteresowany przyjazdem do Wielkopolski na dwu-dniowe poszukiwania drobnicy, chcielibyśmy się zorientować, czy będzie chociaż kilkanaście chętnych osób, żeby na darmo nie ruszać z procedurami legalizacji zlotu. Miejsca na zlot nie trzeba reklamować, wystarczy popatrzyć na nasze fanciki.
Pozdrawiam
Ryszardpe
alias
ROMAN COIN
Ostatnio zmieniony przez ROMAN 2010-07-15, 20:20, w całości zmieniany 2 razy  

uben

Wysłany: 2010-07-15, 20:18   

Proszę podaj mi na PW wszystkie niezbędne informacje dot.zlotu - dokładnie kiedy , gdzie , jak z zakwaterowaniem i koszta z tym związane .
Wstępnie jestem zainteresowany .

kacperkb

Wysłany: 2010-07-16, 00:24   

też się piszę :) co by nie było wpadam

Roberts39MXT

Wysłany: 2010-07-16, 07:14   

Proszę podaj mi na PW wszystkie niezbędne informacje dot.zlotu jestem zainteresowany,podaj dane do rezerwacji noclegów.

janbar

Wysłany: 2010-07-16, 09:09   Sierpniowy zlot w Wielkopolsce

Proszę podaj mi na PW wszystkie niezbędne informacje dot.zlotu jestem zainteresowany,podaj dane do rezerwacji noclegów

brain

Wysłany: 2010-07-17, 17:58   

Poszło PW również jestem zainteresowany :-)

ROMAN

Wysłany: 2010-07-17, 22:10   

"Witam, może uzupełnię informacje Ryśia. Zlot planujemy na końcówkę sierpnia, najprawdopodobniej będzie to 21 i 22. Nazwy miejscowości nie chcielibyśmy jeszcze zdradzać, powiem tylko, że znajduje się ona około 30 km od Konina. Opiekę nad zlotem ma sprawować Muzeum Regionalne w Koninie, chcę dodać iż impreza jest legalna, ze zgodą WKZ i archeo. Na początku sierpnia prześlemy na pv regulamin zlotu króry po pisemnym zaakceptowaniu upowaqżniał będzie uczetnika do wzięcia w nim udziału. Jeśli chodzi o nocleg to można będzie rozbić się namiotem u właściciela pola, cena około 10 złp od głowy lub skorzystać z pokoi u niego ale nie wiem jeszcze za ile Fajnie
Miejscówka(oikoło 8 ha) ma być przygotowana "na szybę", przynajmniej tak obiecuje rolnik. Jest to typowo boratynkowe miejsce choć blaszki z XIV czy XV w. nie są tu wyjątkiem, jest sporo "zygmuntowskich" sreberek o większych nominałach, często wychodzą nabijki i takie tam...:)Jesienią ub. roku padł nawet złoty ktążek... .
Zależy nam na tym aby Wasze zgłoszenia były szybko potwierdzane gdyż chcielibyśmy z jak największym prawdopodobieństwem określić liczbę potencjalnych uczestników, powiem tylko, że zainteresowanie jest bardzo duże a ogłoszenie o zlocie pojawiło się na kilku forach w kraju.
Pozdrawiam."

janbar

Wysłany: 2010-07-17, 23:15   

Kto się zajmie opracowaniem raportu oraz sfotografowaniem fantów dla konserwatora zabytków

pozdrawiam Janbar

janbar

Wysłany: 2010-07-17, 23:23   

WKZ i archeolog bęą chcieli raport czytałem na stronie stowarzyszenia SAKWY z zostali zobowiązani do sporządzenia raportu i fotografii, a znalezione fanty zasiliły regionalne muzeum.

Pozdrawiam
janbar

samara30
samara30

Wysłany: 2010-07-21, 23:33   

Witam

Też bym dołączył jeśli można.
Proszę o jakieś informacje na priva.

Pozdrawiam

samara30

Olo6

Wysłany: 2010-07-25, 22:50   

Proszę o szczegóły na priv, w moim przypadku bardzo istotny jest termin. Termin proponowany 20-21 pasuje. Jakie jest zainteresowanie, ilu kolegów potwierdziło obecność. Na ilu uczestników max. "macie moce przerobowe" tzn. baza logistyczna itp. Co z wyżywieniem czy tylko suchy prowiant, czy na miejscu jakiś bar, restauracja.

ROMAN

Wysłany: 2010-07-29, 22:35   

Lista wstępnie zainteresowanych:
PS
WYSEK, CAMELOPARDALIS, PITER13 +2, SAYANUS +3, PROOF +2, RYJEC +1, RESTY, DAMIANO +3, SZAKAL, ETFI, CPT.NEMO +2,
VARO +1, MALCOM, MRÓWA +1, PRAGUS +1, AGADIR +1, BARYMICHAL, KATZUEKI, WOLKE3, PMF1, FREESPACE, (OD ATYLLI) 4 OSOBY,
LIPEK, DAREKD, NATAN, YAREK, ADEK, SUCHY, KOKESH +4, RATUSZ, CATADERO, 55 OSÓB
PFE
JOHNYB, MOSKWA, KUBA, MIRUAL2, KRICHU +1, BUNIO666 +2, SUZI, SZCZUR, CHOJRAK 12 OSÓB
THESAURUS
PAWEL77, JANBAR, BRAIN, TALGO +2, QRTEN, MARTINI7505 +1, KACPERKB, ROBERTS39MXT, SAMARA30, OLO6, PLOMBER,
UBEN, 15 OSÓB
A.......
cYNGIEL, STAROWINEK, MARCINO00850, 3 OSOBY
WFEH
Dębogóra, Kacper +2, Ozzy, Maciejbos, Faraon, Maniek, Jakosin, Silver, Puchacz, BUSKEROS +2 14 osób

inquiz

Wysłany: 2010-07-29, 22:51   

:shock: 99 osób, miałem się wpisać ale boję się zadeptania :mrgreen:

Kuba
Gdańszczanin

Wysłany: 2010-07-30, 12:46   

Mnie też zaczyna to przerażać bo sądziłem że to będzie kameralny zlot. :shock:
Więc przestałem celować w nią flarą...

GrzegorzB

Wysłany: 2010-08-01, 18:37   

Jeśli wszyscy przyjadą i równomiernie rozejdą się po polu, to średnia odległość między poszukiwaczami wyniesie 25m, co wymusi ograniczenie wzmocnienia wykrywacza ;-)

Odpowiedz do tematu