Nasza ekipa dotarła dziś do Polski. Organizatorom należą się gratulacje za całokształt. Kto nie był ten niech żałuje.
Specjalne podziękowania dla Zenka i Jacka za towarzystwo i dalsze wspólne biesiadowanie oraz zwiedzanie.
Andrzeju....jak mogłeś pomylić moje imię, które z taką lubością powtarzałeś przez prawie dwa wieczory??!!
Bardzo dziękuję za pamięć i informację. Może coś z tego będzie.
Pozdrawiam Cię serdecznie, pozostałych członków "ekipy okupującej ognisko" i całą resztę.
Wysłany: 2012-09-25, 19:23
Van Worden napisał/a:
P.S.2 Najlepsze Życzenia na Nowej Drodze Życia oraz specjalny szpaler poszukiwawczy dla naszego klubowego kolegi "Killera", czyli Przemka i Moniki
Wielkie dzięki Wszystkim za pamięć i super fotkę.
Wypiliśmy za Wasze zdrowie na weselisku.
Wróciliśmy już do Londynu ale jeszcze nie możemy się ogarnąć .
Szkoda ze terminy naszego ślubu i zlotu się pokryły i nie mogliśmy się spotkać .
Na pewno na następnym zlocie to sobie odbijemy
Pozdrawiamy
[img][/img]
_________________ Żeby się tak chciało , jak się nie chce.
Ja nie byłem,nie widziałem,ale jedno Killer ci przyznam,ślepy nie jesteś ,pzdr. dla obojga i pewnie reszta też będzie oczekiwać na następnego kopacza w szeregach ,
Tak ja inquiz napisał wczoraj wróciliśmy do kraju z WW ( odczucia mieszane ).
Jednak w tym wątku chciałem serdecznie podziękować organizatorom za możliwość uczestnictwa w PBG4, wspaniałą atmosferę, rewelacyjną organizację i zajefajną zabawę. Miło było poznać Was wszystkich na tym spotkaniu.
Szczególne podziękowania dla Zenka, Beaty i Natalii za przygarnięcia nas i poświęcenie swojego czasu oraz Jackowi, który poświęcił swój czas na to aby zostać naszym przewodnikiem po Londynie.
Kilka znajdek po kilkudniowym moczeniu i wstępnym czyszczeniu
Przed
Po
Zwłoki rzymka (czy to się da jakoś zidentyfikować???)
Rewers przypomina trochę rewers tej monety, a może tylko mi się wydaje?
Pozdrawiam wszystkich Wall.
Hej Wall. Super naparstek. Na poprzednim zlocie znalazlem b. podobna pieczec. Ciekawe czy istnieje jakis zwiazek miedzy nimi? (pewnie pierwsz litera to "Gery" ,a druga Superman